Kennelijk om omwonenden wat milder te stemmen over het langdurige onderhoudswerk aan de Kaagbaan, waardoor o.a. de Buitenveldertbaan frequenter wordt gebruikt, heeft Schiphol een uitkijktoren langs die baan geplaatst. De luchthaven nodigt omwonenden uit de werkzaamheden te bekijken.De toren staat aan de Toekanweg, aan het einde van de medewerkersparkeerplaats P30, en werd officieel geopend door vijftig leerlingen uit groep 8 van Basisschool het Duet uit Uithoorn.

Dagelijks open

Hij blijft tot en met 25 april staan en is dagelijks geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Vanaf de vijf meter hoge uitkijktoren is het mogelijk de werkzaamheden te bekijken en zo een uniek kijkje achter de schermen te krijgen. Bezoekers kunnen alleen met de fiets of het openbaar vervoer (halte Toekanweg) naar de uitkijktoren komen. Meer informatie is te vinden op schiphol.nl/uitkijktoren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.