Behalve de nieuwe musical over Coco (foto) is de komedie ‘Rust en Vreugd’ in april te zien in Schouwburg Amstelveen’.  Rust en Vreugd, een matinee, is volgens het theater ‘een ontroerende, herkenbare en vooral hilarische muzikale voorstelling’.  De musical 100% Coco New York is geschreven naar de populaire boeken- en filmreeks van Niki Smit.

Op vrijdag 5 april brengt COCO dis een bezoek aan de schouwburg. De succesvolle reeks boeken en films van Niki Smit krijgt een vervolg met een compleet nieuwe musical.

Brugklas

Van de makers van de musicals 100% COCO, Brugklas en Misfit, gaat Coco modelessen volgen aan de Teen Vogue University in New York. Hier leert ze alles over de sixties, pied-de-poules en punkie looks. Coco kan niet wachten om haar avontuur daar te beginnen. Maar dan komt haar vriendje Bruno vlak voor ze vertrekt met een verwarrende mededeling. Ze gaat naar New York, maar hoe lang kan ze daar blijven zonder Bruno kwijt te raken?

Middagvoorstelling 

Op zondag 21 april om 15:00 uur is Rust en Vreugd, een muzikale komedie over het wel en wee in een volkstuin, te zien in de schouwburg. Na de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen, verruilt de auteur het verzorgingshuis voor een volkstuin en kruipt in de huid van de 68-jarige Emma Quaadvliegh. Emma – een glansrol voor Doris Baaten – besluit vlak na de dood van haar man een tuinhuisje te betrekken bij volkstuinvereniging ‘Rust en Vreugd’. Dat ze geen groene vingers heeft maakt niet uit, want een gezellige bonte groep medebewoners schiet direct te hulp. Helaas geven niet alle bewoners haar een warm welkom…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.