Na eerst duizenden bomen langs de A9 en bijvoorbeeld recent ook langs de Bovenkerkerweg te hebben gekapt, is de gemeente naar haar zeggen druk bezig met ‘kwaliteitsverbetering van het hoofdfietsnetwerk langs de Beneluxbaan’.

Wethouder Floor Gordon van groen behoorde tot het team dat woensdag (20 maart) een onbekende hoeveelheid nieuwe bomen en struiken plantte van de zogeheten Amstelveense Bomenschool, waar geredde exemplaren door kinderen worden verzorgd, langs een deel van het vernieuwde fietspad ten zuiden van de Ouderkerkerlaan.

Herstel

De berken, lijsterbessen, haagbeuken, meidoorns en gele kornoeljes van de Bomenschool zijn door kinderen in principe geplant en verzorgd voor het ‘herstel’ van de beplanting langs de A9. De bomen worden zo groot, dat de gemeente ze ook alvast inzet langs andere wegen. Groenwethouder Floor Gordon: “Rond deze tijd in het voorjaar eindigt het plantseizoen. Overal in Amstelveen planten we nog bomen. We zijn trots dat we eigen kweek en inheemse soorten kunnen herplanten”.

7 REACTIES

  1. Op 21 maart drie keer een foto van wethouder Gordon. Is dat niet een beetje teveel van het goede? Houdt zij een wedstrijdje met wethouder Raat? Waarom willen onze wethouders zo graag op de foto? Is het ijdelheid, narcisme of geldingsdrang? Kunnen zij niet gewoon hun werk doen zónder er steeds een fotograaf bij te halen? En waarom plaatsen de Amstelveense media die foto’s ook altijd? Wethouders zijn na de minister-president de meest gefotografeerde functionarissen. Zotte toestand.

    • Zo’n fotograaf c.q. propagandist ( voorlichter 🤮🤮) , of gestudeerde volksverlakker kost ook belastinggeld! Kun je dat beter niet besteden aan handjes in de zorg?

  2. Het meest storend is dat de hoogwaardigheidsbekleder vooraan staat, terwijl het helemaal niet om hem of haar gaat. De burgemeester maakt het helemaal bont op de bekende jubilarisfoto’s. De mensen van het project, de sport, het 50-jarig huwelijk of wat dan ook, staan bescheiden op de achtergrond. Zij kennen hun plaats in deze feodale stad..

    • U heeft volkomen gelijk. Deze mensen ( Raat, Gordon en burgemeester Popperdepop) staan enkel voor hun eigen glorie, terwijl ze altijd beweren dat ze zich opofferen voor de bevolking en de democratie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.