Het theaterduo Kees & Koos geeft zondag (17 maart) om 10.30 uur de peutermeespeelvoorstelling Luchtballonnetje in het Amstelveens Poppentheater.

Daarvan is het verhaal als volgt. Piloten Keen en Koos willen vliegen, maar Gerrit de Meeuw is tegen hun ballon aangebotst en die is nu lek.

Ieder vooraan

Kunnen we  een oplossing verzinnen? Liefst één waarbij iedereen mee kan, de lucht in? In Luchtballonnetje zitten de bezoekers met z’n allen rond de speelvloer. Iedereen op de eerste rij dus en klaar om mee te doen. Of juist lekker veilig op schoot om nog even af te wachten. Met een liedje, een verhaaltje, een knuffelmoment en veel mogelijkheid om mee te doen vliegt het publiek samen door de wereld waar van alles is te zien. Toegang € 9,00. Reserveren via www.amstelveenspoppentheater.nl , info@amstelveenspoppentheater.nl of 020 6450439. Er kunnen maximaal 40 bezoekers meevliegen. En de kaartjes gaan volgens het theater vliegensvlug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.