Voorlopig kan men in Amstelveen nu ook ok vrijdagmiddag naar de film. Cinema Amstelveen (schouwburg) aan het Stadsplein gooit dan de deuren om 15.00 uur open.

Een aantal titels zijn al gepland voor deze vrijdagmatinee: 8 maart – The Promised Land; 15 maart – The Great Escaper en 22 maart – Wicked Little Letters.

Cineville

Met een Cinevillepas zijn alle films gratis te bezoeken. Sinds 2016 is Cinema Amstelveen
namelijk al een Cineville-filmtheater. Afgelopen week bestond Cineville 15 jaar en er lopen in Nederland al meer dan 80.000 mensen rond met een Cinevillepas. Die kost € 22,50  per maand en daarmee is iedere film in meer dan 50 filmtheaters in Nederland gratis te bezoeken. Voor wie jonger is dan 18 jaar kost de pas € 18,50 per maand. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data van de films en evenementen.

1 REACTIE

  1. De bioscoopzaal zit tegenwoordig vaak vol. Dat is wel wennen en je moet er rekening mee houden als je wilt reserveren. Omdat de zaal niet genoeg afloopt, moet je niet achter een lang iemand zitten of iemand met een uitbundig kapsel.
    Gisteren Scrapper gezien, een heerlijke film met de 12-jarige Lola Campbell. Zij wordt later vast even beroemd als Jodie Foster en Natalie Portman die op die leeftijd ook al fantastisch acteerden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.