Dat een week na de woningoverval van een 82-jarige man in Westwijk beveiligingsbedrijf Verisure al op de stoep stind om een beveiligingssysteem aan te prijzen, vindt consumentenpsycholoog Patrick Wessels niet sjiek. Ook bij toezichthouder ACM (Autoriteit Consument en Markt) kwamen klachten binnen.

Door vier wapende mannen, die gemaskerd waren en zich eerst voordeden als postbezorgers, werd de man in Westwijk overvallen. Het kwartet drong met geweld zijn woning binnen.

Verkooptechniek

De vier eisten, terwijl zij met een vuurwapen dreigden, allerlei waardevolle goederen van het slachtoffer. Omwonenden constateerden dat plotseling verkopers van Verisure, o.a. gevestigd op Legmeer, poogden mensen alarmsystemen aan te smeren. Volgens NH Nieuws beaamt een verkoper van Verisure die verkooptechniek op sociale media.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.