Zondag 17 maart om 15.00 uur (zaal open 14.30 uur) treden zowel Folkband Dara (foto boven) als De Glorious Plectrums op in wijkcentrum Alleman aan Den Bloeyenden Wijngaerdt 1. Het dubbelconcert wordt georganiseerd door Mokum Folk.

Wie er bij wil zijn moet € 13 betalen, waarbij pin niet mogelijk is. Alleen cash dus. Voor donateurs van stichting Mokum Folk is de toegang overigens gratis.

Ierse folk

Het is de laatste folkmiddag van het seizoen. Vandaar een dubbelconcert. Als eerste treedt op de FOLKBAND DARA. Heel toepasselijk op Saint Patrick’s Day. Deze band speelt Ierse, Schotse- en Engelse folkmuziek. De vier ervaren muzikanten zoeken daarbij naar pareltjes uit deze muziek in plaats van de overbekende pubsongs.
De folkband DARA bestaat uit: Carla Newson (zang, bodhran en percussie); Mariette Meisters (dwarsfluit, whistles en zang); Gerrit Jan Oonk (gitaar, Ierse bouzouki en zang) en Gerard Bouman (fiddle, mandoline, gitaar en zang).

Trio

Na de pauze treden DE GLORIOUS PLECTRUMS op, een trio dat wordt gevormd door bestuursleden van Mokum Folk. Het drietal speelt een mix van Amerikaanse songs en Nederlandse liedjes. Bij de repertoire keuze staat gezelligheid en mee kunnen zingen voorop.
De Glorious Plectrums zijn: Elly Wind (basgitaar en zang); Herbert Bos (gitaar en zang) en Rob van Niele (mandoline en zang). Verder met ukeleles; banjo; kazoo; cajon en autoharp.

www.mokumfolk.nl
mokumfolk@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.