In Het Pluspunt aan de Smeenklaan wordt zondagmiddag 24 maart van 14 tot 16 uur een gratis live optreden van de band Muziekmenu , georganiseerd door Alzheimer Amstelland en Meerlanden.

Op het ‘muzikale menu’ staan bekende, goed in het gehoor liggende Engelse songs, Franse chansons en Nederlandstalige liedjes.

Aanmelden

Onder het motto “U vraagt en wij spelen” spelen de musici van Muziekmenu de favoriete muziek van mensen met dementie en hun verzorgers. Het wordt een vrolijke zondagmiddag, beloven de organisatoren. De toegang voor deze dansmiddag is gratis. De drankjes zijn voor eigen rekening. Men is welkom vanaf 13.30 uur. Wie er bij wil zijn, kan zich aanmelden door te klikken op dit aanmeldformulier .

Music Meeting Lounge

De middag wordt mede dankzij een donatie van de Music Meeting Lounge in de Badlaan 1 Bis mogelijk gemaakt. Die biedt vergaderruimten met muziek aan, waar een dag vergaderen ook leuk is. Dat zeggen althans de aanbieders. Het bedrijf aan de Badlaan is winnaar van de Provincie Award.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.