De bekende vriendjes Fien en Teun organiseren op zondag 17 maart om 15.00 uur in Schouwburg Amstelveen het gezelligste een soort ‘Bonte avond’ op de Boerderij (foto). De voorstelling is geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder en is leerzaam, grappig en zit vol interactie. Muziek is er van The Cats op vrijdag 22 maart. De frontmannen van de Volendamse popgroep geven dan een concert in de Grote Zaal.

In het concert brengen zij een ode aan de grondleggers van de beroemde palingsound.

Boerderij Experience

Fien en Teun komen met een Musical (2+), een splinternieuwe familievoorstelling. In de musical organiseren zij een bonte avond op de boerderij. Hierbij krijgen ze hulp van al hun dierenvriendjes. “Het belooft een muzikaal feest te worden, met vele bekende én nieuwe liedjes”, zegt het theater. Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van de schouwburg.

The Story of

Dit theaterseizoen vieren de frontmannen van de legendarische band The Cats, Piet Veerman en Arnold Mühren, hun 80ste verjaardag. Een aanleiding voor een ode aan de grondleggers van de beroemde palingsound. Op vrijdag 22 maart maken de heren dus een stop in Amstelveen. Met nog niet eerder vertoonde beelden van de originele band, verhalen van bekende Volendamse muzikanten en natuurlijk hun grootste hits.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.