Voor de KPMG Lentemarathon, die zondag 17 maart wordt gehouden, hebben al 5000 mensen zich ingeschreven. Dat is een record aantal, zeggen de organisatoren. Onder de inschrijvers behoort ook een team van college van B en W.

De marathon, halve marathon en estafette zijn uitverkocht en er zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de 5km, 10km en de Lentewandeling.

Trots

Sportwethouder Herbert Raat zegt trots te zijn op de door KPMG georganiseerde Lentemarathon. “Sport leeft in Amstelveen en met trots kan ik ook mededelen dat een team van de burgemeester en een aantal wethouders meedoet met de Estafette Marathon van de Lentemarathon.” De organisatoren van accountantskantoor KPMG zijn lovend over de deelname en betrokkenheid van de burgemeester en de wethouders, die volgens hen de betrokkenheid van hen benadrukt dat sport een belangrijke pijler in de gemeente is.

.Voor degenen die nog willen deelnemen, zijn de laatste tickets voor de 5km, 10km en de Lentewandeling beschikbaar op https://www.lentemarathon.nl/inschrijven/.

Foto-onderschrift (van links naar rechts): Marijn van Ballegooijen (Teamchef), Tjapko Poppens, Frank Berkhout, Adam Elzakalai, Floor Gordon en sportwethouder Herbert Raat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.