Van de bijna 500 bewoners kwamen er ongeveer 175 naar de twee inloopavonden met suggesties voor de Dorpsvisie. Dat meldt de Dorpsraad, die met een opkomst van ongeveer 35 procent van de bevolking in het dorp zeer tevreden is. In heel Amstelveen zou ruim een derde van alle inwoners op ruimschoots 30.000 neerkomen.

Van degenen die een woning zoeken hebben er 140 los daarvan een enquêteformulier ingevuld.

Wonen in Nes 

Ook met die respons en informatie is de DR tevreden. Twintig procent van de invullers heeft binnen een jaar of enkele jaren behoefte aan een nieuwe woonplek in Nes a/d Amstel. “De DR zal de uitslag van de enquête betrekken bij het uitwerken van de dorpsvisie”, belooft hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.