De zogeheten Lentewandeling, die georganiseerd wordt door accountantskantoor KPMG, en gehouden op zondag 17 maart (11.00 uur), kost vijf euro per deelnemer.

In zogenoemde persberichten, die als advertenties zijn opgesteld (‘maak je kaar om de lente te omarmen’), proberen de organisatoren voortdurend zogenaamde ‘free publicity’ te krijgen, zonder overigens nieuws te melden.

Aanmelden

Opnieuw wordt gemeld dat er twee parcoursen zijn  (5 en 10 kilometer) en dat de wandeling in samenwerking met de Atletiekverenging Startbaan wordt georganiseerd, maar wel de KPMG Lentewandeling heet. Aan wandelaars wordt gevraagd om 11.00 uur te starten. Aanmelding: https://www.lentemarathon.nl/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.