In café P60 aan het Stadsplein speelt dinsdag 5 maart om 15.00 uur gratis The Lonely Knuckle, huismuzikant van deze middagen. Hij speelt gitaar en mondharmonica en brengt pop-, rock- en countrynummers ten gehore.

De middag is er een georganiseerd door My Generation en bestaat uit hits uit de jaren 60 en 70.

Amstelring

My Generation is een samenscholing van ouderen als het ware. Al enkele jaren weten velen op de eerste dinsdag van de maand de weg naar het café van poppodium P60 te vinden. My Generation is een samenwerking tussen het Poppodium P60 en Amstelring zet een inmiddels erg populaire programmering neer. Elke eerste dinsdagmiddag van de maand is er altijd live muziek van uiteenlopende genres.

Rockkoor

Er is ook een rockkoor dat My Generation heet. Het repeteert elke dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.30 in de grote zaal van het poppodium. Voor het koor is een goede zangstem totaal geen vereiste maar plezier in het samen zingen is dat wel. Deelname aan het koor kost vier euro per keer. Een eerste keer meezingen kost niks. Wie meer wil weten kan contact opnemen via een berichtje naar mygeneration@amstelring.nl  . Maar men kan ook gewoon een keertje binnen lopen op dinsdagmiddag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.