Zangeres Sonja Gruys en pianiste Laura Hölzenspies brengen als duo Bicolore  samen romantische liederen en aria’s in de Bolder aan Groenhof 140 op zondag 17 maart van 15.00 tot 16.00 uur.

Het tweetal neemt het publiek op een muzikale reis, van Mendelssohn tot Puccini.

Podiumervaring

Romantische liederen worden afgewisseld met opera-aria’s on dit Bolderconcert. Om de toeschouwers te laten genieten van de intieme sfeer van Fauré en de klankenpracht van Richard Strauss.  Met vele jaren podiumervaring is dit muzikale duo goed op elkaar ingespeeld. Laura [piano, klavecimbel, orgel] en Sonja [mezzosopraan, blokfluit] vormen al ruim vijfentwintig jaar een muzikaal duo, sinds hun studie aan het Conservatorium van Utrecht. Daar leerden zij elkaar kennen.

Aanmelden

Hölzenspies studeerde er piano, Gruys blokfluit, wat zij in den Haag vervolgde. Later hebben zij hun studie aangevuld met respectievelijk klavecimbel en klassieke zang. Samen hebben zij veel mogelijkheden qua klankkleur en stijl en daar maken zij dankbaar gebruik van.

Toegangsprijs voor dit concert is €8.  Zaal open: Half uur voor het begin van het concert.  Kaarten zijn aan de balie van de Bolder zijn verkrijgbaar vanaf maandag 11 maart, op werkdagen tussen 9.00-17.00 uur of op de dag zelf zolang de voorraad strekt. Reserveren kan ook, via: Bolderconcerten@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.