Op dinsdag 26 maart start de regionale organisatie Mantelzorg en Meer een driedelige gespreksgroep ‘Levend Verlies’. Wie wil meepraten moet zich wel tijdens kantooruren op dinsdag – van 13.30 tot 15.30 uur kunnen vrijmaken.

Wie de gespreksgroep graag zou bijwonen, maar moet werken, heeft gewoon pech gehad.

Rouw

Het is voor mantelzorgers in de gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn of in Ouderkerk aan de Amstel. Men kan te maken krijgen met verlies en rouw terwijl degene voor wie je zorgt in leven is, vindt de organisatie. Levend verlies dus. Een ouder met dementie bijvoorbeeld, of een partner met een beroerte waardoor die een ander persoon is dan voorheen.

Inhoud

In deze gespreksgroep delen deelnemers ervaringen met anderen die ook zorgen voor een partner, ouder of kind, die ineens of steeds een beetje meer gezondheid inleveren. De consulent begeleidt het gesprek en geeft inzicht, informatie en tips.  De gespreksgroep word behalve op dinsdag 26 maart, ook 2 en 16 april gehouden in De Veste, Schuilenburg 3 in Hoofddorp.  Om zich aan te melden, kan men een mail sturen naar info@mantelzorgenmeer.nl of bellen met 020 5127250. Aanmelden kan ook via het formulier op www.mantelzorgenmeer.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.