“Ik wens dat ik een keer mag meekijken bij de tandarts,” wenste Vuk Benovic uit Amsterdam, één van de kunstenaars van Stichting Ons Tweede Thuis, die de wensbank in de hal van Ziekenhuis Amstelland hebben gemaakt. Die wens is in vervulling gegaan, Vuk had hem via de zogeheten wensbank in de hal van Ziekenhuis Amstelland ingediend.

Tandartsenprakijk Liem-Oei in Amstelveen reageerde enthousiast op deze wensvraag en opende gastvrij haar deuren voor hem.

Deel van tandartsenteam

 Zijn dag werd extra bijzonder gemaakt door Tandartsenpraktijk Liem-Oei, die hem niet alleen hartelijk verwelkomde, maar ook een speciaal ontworpen t-shirt in de huisstijl van de praktijk aanbood, zodat Vuk zich helemaal een deel van het tandartsenteam kon voelen.

Vuk kreeg de gelegenheid aanwezig te zijn bij diverse tandheelkundige behandelingen, waardoor zijn wens de tandartspraktijk van dichtbij te ervaren volledig in vervulling ging.

Wensbank

Sinds vorig jaar siert de wensbank de hal van Ziekenhuis Amstelland. Dit kunstwerk is ontworpen door ontwerper Piet Cohen uit Amstelveen en gemaakt door de creatievelingen van Werk- en Dagcentrum Middelpolder van Stichting Ons Tweede Thuis. Patiënten, medewerkers en bezoekers kunnen wensen in de wensbank achterlaten of online een wens indienen. Periodiek worden door Ziekenhuis Amstelland en WISH3 de mooiste wensen vervuld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.