De regionale Vrijwilligerscentrale, tegenwoordig door het leven gaande als Amstelveen voor Elkaar (waarbij de plaatsnaam telkens verandert, afhankelijk van het gebied waarop de pijlen worden gericht), ziet in het door het Oranje Fonds georganiseerde NLdoet! een gelegenheid voor organisaties te promoten en nieuwe vrijwilligers te werven. Dat is op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart.

NLdoet zet volgens ‘Amstelveen voor Elkaar’ vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen.

 Suggesties

In de praktijk doen bestuurders en raadsleden (een deel van) één dag vrijwilligerswerk, liefst voor de camera. Maar de Vrijwilligerscentrale vraagt organisaties in elk geval van die twee dagen te profiteren. “Heeft jullie organisatie een leuke NLdoet-activiteit?”  vraagt de centrale. Samen met suggesties als het opknappen van een buurtcentrum de Voedselbank ‘soppen’ en een verwendagje voor ouderen in het verzorgingshuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.