Al tweeduizend bezoekers heeft de documentaire Gerlach, eerst vertoond op IDFA, getrokken naar in Cinema Amstelveen. Gerlach is een Amstelveense akkerbouwer.

Dinsdag (23 januari) was er weer een uitverkochte zaal. Onder de toen aanwezigen was de 20.000ste bezoeker (in Nederland) en de 2.000ste bezoeker in Cinema Amstelveen voor de documentaire over de Amstelvener.

 Regisseurs

In aanwezigheid van Gerlach en de twee regisseurs Aliona van der Horst en Luuk Bouwman werd de 2.000ste bezoeker in Amstelveen verrast. De familie Blommestijn uit de Kwakel ontving uit handen van de filmprogrammeur Diny Bonestroo een zakje aardappelen van Gerlachs land, een bos bloemen, een tegeltje met Gerlachs wijsheden en twee vrijkaarten voor een film.

Dat verrassingsbezoek werd zeer gewaardeerd door de vele bekenden van Gerlach in de zaal. Vooral toen zij hoorden dat Gerlach James Bond op de hielen zit als Beste Bezochte Film ooit in Cinema Amstelveen. De film draait nog steeds volop in Cinema Amstelveen.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data van de films en evenementen.

3 REACTIES

  1. Moesten de burgemeester en wethouder van cultuur van Juinen er niet bij staan? Dit tweetal staat toch altijd vooraan als ze weer kunnen “shinen”.

    Overigens een prachtige menselijke docu over de laatste echte poldermensen, waar de gemeente niets aan doet. Zij zijn liever bezig met expats/ internationals die werken op de Zuidas en niet op de veiling.

  2. Hoe groot is de kans dat de 20.000e bezoeker van deze film ook de 2.000e bezoeker in Amstelveen is én dat deze bezoeker ook nog eens een agrariër is, net als Gerlach. Mij bekruipt het gevoel dat we hier in de maling genomen worden en dat Johan er met open ogen intrapt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.