In het Amsterdamse Bos is het niet veilig, vindt het raadslid Dave Offenbach (foto) van Burgerbelangen Amstelveen (bbA). Hij heeft daarover schriftelijke vragen gesteld aan Burgemeester en Wethouders.

Volgens hem, zich baserend op een bericht van Amstelveenz, heeft hockeyvereniging Pinoké haar jeudleden gevraagd niet meer naar de club te komen.

Waarborgen

Dat zijn alarmerende ontwikkelingen, die onmiddellijke aandacht vragen, vindt Offenbach. Hij wil van het college van B en W weten wat de aard van die recente incidenten zijn, alsmede hoe ver de lopende onderzoeken zijn. En hij vraagt ook welke maatregelen de gemeente neemt om de veiligheid in het Bos en Pinoké (plus andere sportverenigingen) te waarborgen.

Infrastructuur

 Ook aan de infrastructuur is veel te verbeteren, vindt bbA. Zij denkt daarbij onder meer aan verlichting en surveillance. En Offenbach wil ook weten hoe de gemeente met inwoners over veiligheidskwesties in het bos communiceert. Bestaat er trouwens een samenwerkingsverband met lokale sportverenigingen en andere organisaties om de veiligheid te bevorderen, wil hij graag weten.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.