Rob (66) ui Amstelveen wil een maatje. Die wens deponeerde hij bij de wensbank in de hal van Ziekenhuis Amstelland. En de wensbank geeft het nu door.

Volgens de coördinatie van de wensbank zoekt Rob een ‘gezellig maatje om leuke activiteiten mee te ondernemen’.

Manege

Hij lijkt een levensgenieter te zijn met passie voor paarden, creativiteit en avontuur. En een vrolijke man die wekelijks in de manege is te vinden en geniet van ponyvakanties. Op de Houtgroep bij Ons Tweede Thuis toont hij zijn creativiteit, zoals te zien is op de foto met een zelfgemaakte tafel. Rob woont begeleid in Amstelveen Noord. Naast zijn liefde voor voetbal en Formule 1, houdt hij van gezellige uitjes zoals bioscoopbezoekjes, struinen over de Dappermarkt en gezellig fonduen. Wie zin heeft te reageren: communicatie@zha.nl.

Wensbank
Sinds vorig jaar siert de wensbank de hal van Ziekenhuis Amstelland. Dit kunstwerk is ontworpen door ontwerper Piet Cohen in Amstelveen en gemaakt door de creatievelingen van Werk- en Dagcentrum Middelpolder van Stichting Ons Tweede Thuis. Patiënten, medewerkers en bezoekers kunnen wensen in de wensbank achterlaten of online een wens indienen. Periodiek worden door Ziekenhuis Amstelland en WISH3 de mooiste wensen vervuld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.