Frédérique Sluyterman van Loo en Erik Brey gaan op maandag 5 februari in première met ‘Viva la Diva’ in Schouwburg (foto).  De twee ‘ouwe rotten’ in het vak zijn te zien in een komische voorstelling over de operazangeres die geen noot zuiver zong.

Op donderdag 8 februari staat Scapino Ballet Rotterdam in de schouwburg. De volledige groep dansers van het gezelschap presenteert met Song of the dark forest, een voorstelling over de tragiek van oorlog.

Viva la Diva

Op maandag 5 februari gaat Viva la Diva! in première. Frédérique Sluyterman van Loo en Erik Brey schitteren in die voorstelling. De hilarische (a)muzikale komedie is het waargebeurde verhaal over Florence Foster Jenkins (1868 – 1944). De Amerikaanse amateursopraan werd bespot  vanwege haar flamboyante kostuums en bijzonder slechte zangkwaliteiten. Alles zal live (vals) worden gezongen en op piano begeleid.

Scapino Ballet Rotterdam
‘Song of the dark forest’ is een meeslepende en troostrijke dansvoorstelling, waarin het tragische lied van de oorlog wordt bezongen. Het stuk wordt uitgevoerd door de volledige groep dansers van Scapino, een operazanger en live muziek door het Doelen Ensemble. Met indringende liederen en dans van vier choreografen komt dit tijdloze verhaal tot leven. Muzikaal is een hoofdrol weggelegd voor het werk van Dmitri Sjostakovitsj.

Bekijk de complete theateragenda op www.schouwburgamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.