Regionale dealer van dat merk Nieuwendijk is uitgeroepen tot beste Renaultdealer 2023. Nieuwenwijk heeft in diverse plaatsen vestigingen, onder meer in Bankras.

 Met de onderscheiding ‘Dealer of the Year’ is de directie enorm blij.

Klanten

‘Na drie als tweede te zijn beoordeeld, mogen wij ons dit jaar de beste dealer van het land noemen’, zegt zij. Om meteen de eer aan personeel en klanten te geven. ‘Zonder jullie was dat nooit gelukt’, laat zij de klanten weten, die kennelijk veel vertrouwen in de garage hebben.

Service

Het bedrijf zegt klantvriendelijkheid, service en kwaliteit heel belangrijk te vinden en op die drie dan ook vorig jaar het best te hebben gescoord. ‘Daarnaast hebben we ook al onze andere verkoop- en servicedoelstellingen ruimschoots behaald. De onderscheiding is een geweldige beloning voor het harde werk eb de toewijding van de medewerkers, vindt de onderneming. ‘Op naar nieuwe avonturen en nog meer successen in het komende jaar.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.