Brijder preventie verzorgt op donderdagavond 1 en 8 februari (19.30 tot 21.30 uur) in Haarlem gratis informatieavonden. De avonden zijn bestemd voor partners / kinderen / familieleden / vrienden van mensen met een verslavingsprobleem.

Die bijeenkomsten worden gehouden bij Brijder op de Schipholpoort 20, 2034 MA in Haarlem.

Wat aan bod komt

Tijdens deze avonden komt aan bod: Gevolgen van overmatig gebruik van alcohol en / of drugs voor het lichaam, denken en het gedrag; effect van de verschillende drugs; Wat is verslaving?; gevolgen voor de omgeving van verslaafde persoon en met hem of haar omgaan; hulp aan iemand met een verslavingsprobleem helpen; grenzen stellen; voorkomen dat gezinsleden te veel in het gedrang komen; hulpverlening voor mensen met verslavingsproblemen en voor de mensen in hun omgeving.

Twee avonden

Deze twee avonden horen bij elkaar. Men schrijft zich voor beide avonden in.
Er is voldoende gratis parkeer gelegenheid voor de deur.  Voor verdere informatie en inschrijving kan men bellen met Brijder Haarlem, tel.: 088 – 358 38 00 of een e-mail sturen naar preventie@brijder.nl.

1 REACTIE

  1. Waarom staat verslaving tussen aanhalingstekens? Gaat het soms om een zogenaamde verslaving of neemt u de genoemde verslaving(en) niet serieus?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.