Uitsluitend voor mensen die op dat tijdstip niet moeten werken geeft de organisatie Mantelzorg & Meer de gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ de dinsdagen 6, 13. 20 en 27 februari, alsmede 5 en 12 maart van 10.30 tot 12.30 uur en een ‘terugkomdag’ op 7 mei.

De cursus is bedoeld voor partners van iemand met dementie en wordt gegeven op het kantoor van de organisatie aan de Dr. Willem Dreesweg 2 in Amstelveen.

Mantelzorg

In de cursus wordt informatie over dementie aangereikt en krijgt men tips en handvatten voor het omgaan met uw veranderende partner. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: Vormen van dementie; Werking van het geheugen; belevingsgerichte benadering; Wat betekent dit voor u? en Hulpmogelijkheden.

De cursus is voor mantelzorgers die wonen in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en Ouderkerk aan de Amstel. Voor meer informatie / aanmelden kan men contact opnemen via info@mantelzorgenmeer.nl, 020-5127250 of kijken op www.mantelzorgenmeer.nl/mantelzorg/agenda/

2 REACTIES

  1. Ik heb hoogbejaarde mantelzorgers gezien die er geestelijk kapot aan gingen, omdat ze de zorg voor hun partner niet meer aankonden.
    Sodemieter dus ook op met al die experts. Laten de belastingbetalers maar een keertje minder met vakantie gaan. Dat lijkt me heel wat medemenselijker.

    De verzorgingshuizen moeten gewoon weer terug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.