In het meezingcabaret ‘Vuile Huichelaar’ treden de ongekroonde koninginnen van de ‘meezingers’ Paulette Willemse en Saskia van Zutphen op in de Schouwburg Amstelveen op zaterdag 27 januari om 20.00 uur.

Zij vieren op theatrale wijze het leven, meldt de producent.

Foute liedjes

Zodat elke voorstelling van ‘Vuile Huichelaar’ een spoor nalaat van vrolijke en opgekikkerde vrouwen achter. Én een enkele man… ‘Vuile Huichelaar’ begon ooit als meezingprogramma, maar lijkt inmiddels een begrip te zijn door het hele land. Ook in deze show, met een parade aan heerlijk foute liedjes en dito types, leggen Paulette Willemse en Saskia van Zutphen menig hedendaags probleem bloot. Spits, herkenbaar, krankzinnig en brutaal, maar nooit ordinair is ook deze show in Schouwburg Amstelveen een masterclass in zorgen vergeten, samen zijn, omdenken en pret maken.

Tickets: https://schouwburgamstelveen.nl/nl/theater/agenda/seizoen-2023-2024/vuile-huichelaar/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.