Donderdag 22 februari is er in P60 weer een editie van Radar, waarbij opkomende bands een voorstelling verzorgen. In dit geval zijn het drie acts: Kaseto, Milha en Until we Meet Again.

Kaseto is een Indierock-kwartet, Milha een jonge lokale producer en Until We Meet Again een rockband.

Indierock-kwartet

Het Indierock-kwartet KASETO vindt dat men het leven niet al te serieus moet nemen. Met 90’s rock als voornaamste inspiratiebron heeft dat het doel dat  danst. Scheurende rock gecombineerd met een eigen touch van energieke funk is de sound van het kwartet, dat bestaat uit Vincent op drums, Stan op leadgitaar, Dante op basgitaar, en Thijs op ritmegitaar &][ vocalen.

Eigen act

Milha is een jonge producer uit Amstelveen, die in 2022 begon met produceren en sinds kort heeft ze haar eigen act opgezet. Ze combineert elektronische muziek zoals deep house, psytrance en techno met symfonische invloeden waardoor er een meeslepende en energieke sfeer ontstaat. Ze neemt haar publiek mee in een ontdekking van verschillende klanken en harmonieën, die toch een eenheid vormen en zorgen voor een gehele ervaring.

Rockband
Until We Meet Again is een rockband die talloze podia heeft veroverd met energieke optredens. Afkomstig uit verschillende muzikale achtergronden, hebben deze vier jongens zich verenigd om een geluid te creëren dat zowel krachtig als emotioneel opwindend is. Na de release van hun debuutsingle ‘Girl No. 15’, die in de eerste maand meer dan 20.000 streams verzamelde, is het momentum van de band in volle gang.

Kaarten zijn beschikbaar via: https://p60.nl/p60s-radar-jan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.