Jazz zangeres Nathaly Masclé (foto) treedt dinsdag 6 februari om 15.00 uur op in het P60-café aan het Stadsplein 100A, met musicus Jean Louis van Dam. De toegang is gratis. Het is een optreden in het kader van My Generation voor voornamelijk ouderen, een samenwerking van poppodium P60 en Amstelring. 

Samen organiseren zij een cultureel programma waaronder een maandelijks muziekevenement en de wekelijkse koor repetities van het Rockkoor My Generation.

Charisma

Aanmelden voor deze activiteiten is niet nodig, iedereen kan zich aansluiten. Zowel bij het koor als bij de culturele middagen. Het Muziekcafé is gratis, de koorrepetities kosten €4,00 per keer.  Contact via mygeneration@amstelring.nl of tel. nr 06 14646643 (Misha de Jong).

Nathaly Masclé is zangeres met een onmiskenbaar charisma, gevoel voor entertainment, een warme poersoonlijkheid en spontaan, zegt P60. ‘Swingende en sprankelende jazz is bij haar in vertrouwde handen en brengt ons een beetje terug in de tijd van de grote (female) crooners als Ella Fitzgerald, Nina Simone, Julie London, Brenda Lee, Sarah Vaughan en Doris Day maar ook de heren Frank Sinatra, Tony Bennett en anderen.

Eigen stijl

Een zangeres met een eigen stijl, voegen de organisatoren daaraan toe. “Onvergetelijke muziek die bij velen warme herinneringen zal oproepen.” Naast Masclé is Jean Louis van Dam er, de musicus. Zij gaan er een gedenkwaardige middag van maken, belooft P60.

Nathaly Masclé had op 17-jarige leeftijd haar tv debuut in ‘De Vuist’ van Willem Duys met een medley van oude successen van Karen Carpenter. Ze was leadzangeres in diverse orkesten, o.a. Casino, Hollywood Boulevard, Glenn Miller Orchestra, met succes in binnen- en buitenland.

Haar hart ligt zowel bij de jazzmuziek als bij het populaire genre. Ze werkte o.a. mee aan de cd “A living legend” van saxofonist Harry Verbeke (The Diamond Five) en treedt o.a. op met haar eigen jazzformatie.

Allround

Jean Louis van Dam is een allround pianist, accordeonist, componist, arrangeur en producer met veel ervaring. Hij speelt in diverse bands en begeleide bekende artiesten als Georgie Fame, Rita Reys, Johnny Meijer, Eddy Doorenbos, Laura Fygi, Madeline Bell, Edwin Rutten, Joke Bruijs en Gerard Cox.

Hij werkte twaalf jaar als pianist, componist, arrangeur en orkestleider van de Nederlandse cabaretière Tineke Schouten en deed studiowerk op inmiddels meer dan 90 cd’s. Met Gerard Cox en Joke Bruijs speelde hij accordeon en piano. Hij is regelmatig niet alleen te vinden in de theaters en concertzalen maar ook in Jazz Clubs en poppodia.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.