Vrolijke familiemusicals en shows in de schouwburg aan het Stadsplein. Zondagmiddag 28 januari klinken daar alle grote hits van Minidisco tijdens Het feest van Tante Rita, een  voorstelling voor iedereen die ouder is dan vier jaar.

Verrassende swingmusical voor kinderen én hun (groot)ouders, belooft de schouwburg.

 Magic

Voor een heerlijke avond vol magie en illusie bezoek je MAGIC 2.0 van Christian Farla (foto). De meesterillusionist Christian Farla en zijn Showgirls zijn te zien op zondag 18 februari in ‘Magic 2.0. De met drie Merlin Awards bekroonde Nederlandse illusionist wordt begeleid door zijn Showgirls of Magic. Met vingervlugge kaarttrucs, mindreading, zweefacts en een doorzaag act met een plexiglas kist weet hij zijn publiek van verbazing achterover te slaan. Afgelopen najaar is Farla nog bekroond met de titel Nederlands kampioen Magic 2023.

 Enrico Brignano
Onlangs heeft de schouwburg een voorstelling bijgeboekt. Enrico Brignano staat op dinsdag 2 april in de Grote Zaal met zijn voorstelling Ma… diamoci del tu. De Italiaanse comedian maakt met een Europese theatertour zijn debuut in Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.