Op vrijdag 19 januari vertrekken deelnemers aan een zogeheten ‘snertwandeling’ van wijkcentrum de Bolder (Groenhof 140). Na de wandeling van ongeveer een uur kan men zich opwarmen met een kop snert in het wijkcentrum.

De kosten bedragen € 2 per persoon voor de wandeling (te voldoen bij de buurtsportcoach op de dag zelf) en € 3 voor een kop snert (te voldoen in het wijkcentrum). Graag aanmelden bij de beheerders.
Men kan er ook voor kiezen alleen te wandelen, zonder soepMeer informatie: beweegcoach@amstelveensport.nl. Telefoon: 088 – 8585104

Open tafel

Al ruim 42 jaar wordt de Open Tafel in de Bolder georganiseerd. Elke woensdagmiddag schuiven senioren aan voor een driegangenmenu. Vrijwilliger van het eerste uur Ellen, is een gastvrouw met veel ervaring. En een team van vrijwilligers zorgt voor vers gekookte soep, een lekker nagerecht en mooi gedekte tafels. Een keer in de maand wordt een vers seizoengebonden hoofdgerecht bereid. De andere weken in de maand kan men van tevoren keuze maken uit 14 verschillende maaltijden. De soep wordt om 17.45 uur opgediend. Voor  €9 kan men mee-eten. Voor informatie en/of opgeven bel: 020-6451559  of mobiel 06-27221369 Opgeven kan tot woensdag 12.00 uur.

Nieuwjaarsborrel

Iedereen uit de wijk Groenelaan is welkom op de Nieuwjaarsborrel van vrijdag 5 januari, van 16.00 uur tot 18.00 uurDeze borrel wordt aangeboden door de Wijkkoepel Groenelaan en Participe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.