Op woensdag 10 januari is de eerste avondvullende voorstelling, Pulang (foto), te zien in De Landing. Het theatergebouw op studentencampus Uilenstede is sinds dit najaar onder de hoede van Schouwburg Amstelveen. In februari verwelkomt De Landing het gezelschap De Spelersfederatie met een voorstelling over president Zelensky.

‘Pulang’ is een muzikale toneelvoorstelling, waarin Sem Tanate en Sarah Sahertian op ontdekkingstocht gaan naar hun Molukse roots. Voorafgaand aan de voorstelling op woensdag 10 januari vindt een korte workshop plaats waarbij deelnemers meehelpen met de voorbereiding van een simpele, Molukse maaltijd. Aanmelden voor de workshop kan via de website van Schouwburg Amstelveen en kost slechts € 2,50 extra.

Zelensky
De Spelersfederatie maakt met Patrick Nederkoorn en Arjen Arnoldussen de theatervoorstelling ‘Zelensky Hier’. Een even komische als ontroerende cabaretsatire over het leven van Zelensky en de mensen in Oekraïne.

Volodymyr Zelensky is sinds 2019 president, maar de aanloop naar zijn ambt is nogal ongebruikelijk te noemen. Hij was tv-kok, begon een eigen cabaretgroep en werd beroemd door zijn deelname aan ‘Dancing with the Stars’. De Spelersfederatie, Patrick Nederkoorn en Arjen Arnoldussen, deelt een fascinatie voor de onwaarschijnlijke carrière van de voormalige collega en schreef dit nieuwe stuk. Te zien op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari in De Landing.

Bekijk de complete theateragenda op www.schouwburgamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.