Aannemer Veenix voert van maandag 8 januari tot en met vrijdag 12 januari funderingswerkzaamheden uit aan de Nieuwe Meerlaan/A9.

Verkeer kan in principe normaal passeren. Tijdens hijsacties, wordt het voor maximaal
tien minuten stilgezet.

Keerpuntweg/A9

In verband met A9-werkzaamheden wordt de Keerpuntweg in de nacht van woensdag 17 januari op donderdag 18 januari van 0:15 uur t/m 05:00 uur én in de nacht van  donderdag 18 januari op vrijdag 19 januari van 0:15 uur t/m 05:00 uur afgesloten. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Keizer Karelweg en via de Burgemeester Boersweg. Fiets- en voetpad blijven open.

Bleekerskade/A9

Wegens hijs- en funderingswerkzaamheden is de Bleekerskade van woensdag 10 januari t/m dinsdag 16 januari afgesloten voor het verkeer. Tijdens de afsluiting worden (brom) fietsers omgeleid via de Burgemeester A. Colijnweg, Amsterdamseweg, Katerstraat en Landscheidingskade.

Maalderij

Liander plaatst maandag 15 januari een transformatorhuis op de Maalderij. De rijbaan wordt dan afgesloten. Omleiding voor gemotoriseerd verkeer via Bovenkerkerweg – Zetterij. Voetgangers en fietsers  kunnen wel passeren. Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden op: www.amstelveen.nl/wegwerkzaamheden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.