AmstelveenSport, vroeger sportbedrijf van de gemeente genoemd, organiseert in de kerstvakantie diverse sportactiviteiten voor de jeugd. Maar ook voor ouderen is bewegen goed, zegt de organisatie.

Vanaf zaterdag 23 december tot en met zondag 7 januari is zwembad De Meerkamp geopend volgens het vakantierooster en dat betekent extra veel recreatie zwemmen. In het wedstrijdbad ligt elke middag van 12:30 uur tot 16:00 uur de Jungle Stormbaan in het water.

LuchtkussenFestival

Woensdag 3 januari staat tijdens het LuchtkussenFestival de Ben Goudsmithal van 10:00 tot 16:00 uur weer vol met luchtkussens (foto). Het luchtkussenFestival is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Er zijn speciale luchtkussen voor 4 & 5 jarigen.

PeuterFestival

Donderdag 4 januari 2024 organiseert AmstelveenSport van 09:30 tot 12:30 uur het PeuterFestival in de Beweegbox en Turnhal. Peuters kunnen zich uitleven en springen op de springkussens, klimmen en klauteren over de obstakels en rollen op de matten. Het PeuterFestival is voor kinderen van 2 t/m 4 jaar.

IJshockey clinic

Donderdag 4 januari van14:00 tot 15:30 uur kan iedereen tussen de 12 en 18 jaar meedoen aan de ijshockeyclinic die wordt gegeven door oud-ijshockeyinternational Ron Berteling op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. AmstelveenSport laat in samenwerking met Jongerenwerk, jongeren kennismaken met ijshockey. Meedoen met de ijshockey clinic is gratis, maar vol=vol.

Nieuwjaarsdisco

Vrijdag 5 januari is er van 19:00 tot 21:00 uur discozwemmen in het golfslagbad, om swingend en zingend in het golfslagbad het nieuwe jaar in te gaan.

VR Snorkelen

Vrijdag 5 en zaterdag 6 januari is er geen Jungle Stormbaan in het wedstrijdbad, maar men kan er komen VR snorkelen tussen 11:00 en 16:00 uur. Met een VR snorkelbril voordat het avontuur begint. Deelnemers kunnen vijf minuten snorkelen in één van de drie werelden: Sea World, Shark Attack en Space. Men kan zo vaak meedoen als men wil. Meedoen aan VR snorkelen is gratis, maar een toegangskaartje voor het zwembad moet betaald worden.

Voor meer informatie, inschrijven en tickets: amstelveensport.nl/vakantieactiviteiten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.