Het Salonduo Fratres geeft een gratis Nieuwjaarsconcert op dinsdag 2 januari (15.00 uur)  om het café van P60 aan het Stadsplein 100a.

Op de achtergrond worden bij de muziek passende films geprojecteerd. Het ‘salonduo’ wordt gevormd door de broers Silvain en Vincent Kroon,  die respectievelijk viool en piano spelen, in een programma vol licht klassieke muziek.  Twee energieke broers die een muzikale eenheid vormen.

Silvain
Silvain Kroon studeerde aan de conservatoria van Amsterdam en Rotterdam, o.a. bij Olga Martinova en Jean-Jacques Kantorow. Na het behalen van zijn Master specialiseerde hij zich in het kamermuziek repertoire.

Vincent
Vincent Kroon kreeg zijn opleiding van Willem Brons aan het conservatorium van Amsterdam en studeerde aansluitend kamermuziek bij Ellen Corver en Naum Grubert aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Als duo werden zij gecoacht door gerenommeerde musici als Boris Berman en Mark Lubotsky.

My Generation

De twee spelen in P60 in een editie van My Generation, dat steeds op de eerste dinsdag van de maand wordt gehouden. Tijdens de activiteiten van My Generation, een samenwerking tussen het Poppodium P60 en Amstelring, wordt een inmiddels erg populaire programmering neergezet.

Het My Generation Rockkoor repeteert elke dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.30 in de grote zaal van het poppodium. Voor het koor is een goede zangstem totaal geen vereiste maar plezier in het samen zingen is dat wel. Deelname kost vier euro per keer. Een eerste keer meezingen kost niets. Aanmelden en informatie: mygeneration@amstelring.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.