Op donderdag 11 januari neemt tijdens de nieuwjaarsreceptie de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) officieel afscheid van directeur Darshan Sloot. De receptie wordt traditiegetrouw bij Co van der Horst van 17.30 uur af.

Voorzitter Rob van den Helder houdt om 18.00 uur zijn nieuwjaarstoespraak.

Bijdrage

Darshan Sloot was 21 jaar in dienst van de vereniging, de laatste jaren als directeur. Zij leverde volgens het bestuur een enorme bijdrage aan het succes én de sfeer van onze vereniging. “Op deze avond nemen we, onder het genot van hapjes en drankjes, afscheid van ‘onze Darshan’. Met leuke anekdotes, mooie verrassingen en ongetwijfeld een lach én een traan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.