De evangelische CAMA-gemeente houdt op zondagavond 24 december (20.00 uur) een Sing-in in de lounge van het wijkcentrum De Bolder aan Groenhof 140. CAMA staat voor Christian and Missionary Alliance, een internationale zendingsbeweging waaruit wereldwijd gemeenten zijn voortgekomen.

De kerstzang duurt van 20.00 tot ongeveer 21.00 uur.

Kerstliederen

Behalve de bekende kerstliederen, die worden gezongen, is er ook chocolademerk met kerstkransjes. “Iedereen is van harte welkom om te komen meezingen tijdens dit sfeervolle event. Graag tot ziens,” zeggen de organisatoren.

Randwijck

Overigens is er twee dagen eerder, vrijdagavond 22 december, ‘kerstsamenzang’ bij Villa Randwijck aan het Catharina van Clevepark. Die wordt van 18.30 tot 19.30 gehouden in de zogenaamde Middenzaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.