De dierenambulance staat zondag (19 november, 14.30 uur) centraal in het Amstelveens Poppentheater.

Het publiek gaat in de voorstelling mee terwijl die uitrukt.

Inaya en Wesley

Ze zien hoe een zwaan die op de snelweg landt,  een kat hoog in een boom, een schildpad die met gevaar voor eigen leven over de trambaan zwerft worden gered. De dierenambulance laat dieren niet aan hun lot over. Als op een dag een stel hamsters ontsnapt gaan Inaya en Wesley van de dierenambulance er achteraan om ze  te redden.

Boek

De scènes in de voorstelling zijn  gemaakt naar het gelijknamige boek van Bibi Dumon Tak. Deze dierenverhalen – spannend, ontroerend en soms grappig – zijn niet verzonnen, maar stuk voor stuk waargebeurd. De voorstelling wordt gespeeld door de jonge spelers van Productiehuis Meer Opslag. Toegangskaarten kosten € 9,00 en kunnen gereserveerd worden via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of 0206450439.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.