Wethouder Floor Gordon en manager Tim Burger van eigenaar van het winkelcentrum Unibail-Rodamco-Westfield (URW) trakteerden bezoekers van de markt in het Stadshart vrijdag op chocolade.

Het hele weekend waren er activiteiten om het 25-jarig bestaan van het Stadshart te vieren.

Plannen

De gemeente houdt er sinds kort een ander beleid op na, vertelde Gordon onlangs. Zij praat nu geregeld met URW om plannen op elkaar af stemmen. Plannen van de gemeente om bijvoorbeeld het Stadsplein te verlevendigen zijn er al jaren, maar die liepen eigenlijk steeds op niets uit. Nu doet zij het samen met URW. De nieuwste plannen zijn dus dat het Stadshart niet op de eerste plaats een ‘mall’ moet zijn, maar een stadscentrum. Dat is iets anders. Want de tijd dat Amstelveen het grootste winkelcentrum van de regio bood, is inmiddels voorbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.