De Amsteldijk is in Amsterdam afgesloten voor al het verkeer. De gemeente Amsterdam gaat die, ten zuiden van de A10 tot en met de Zuidelijke Wandelweg, namelijk verhogen. Fietsers die komen vanaf de Amsteldijk Noord in Amstelveen worden omgeleid via de Borcht (de rotonde bij de molen) en de Europaboulevard.

Ook worden voetpaden, fietspaden, rijbaan, en parkeervakken worden namelijk opnieuw aangelegd en alle aanwezige kabels en leidingen vervangen. Het werk duurt tot eind januari 2025.

Afsluiting A9

Van vrijdag 10 november 20.00 uur tot en met maandag 13 november 05.00 uur is de A9 tussen knooppunt Badhoevedorp en de afrit bij het Stadshart afgesloten. De oprit bij het Stadshart en bij Amstelveen-Oost richting Utrecht zijn het hele weekend open. De A9 tussen knooppunt Holendrecht en knooppunt Badhoevedorp blijft het gehele weekend open, ook alle op- en afritten. Wel is er één rijstrook afgesloten.

Amsterdamseweg

Sinds maandag 30 oktober vervangt Stedin een gasleiding in de Amsterdamseweg tussen de Kalfjeslaan en van Spaenstraat. De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd. Stedin start aan de westzijde van de Amsterdamseweg, ter hoogte van de Kalfjeslaan, en werkt vervolgens naar het Zuiden tot aan de van Spaenstraat. Vervolgens steekt het bedrijf over en werkt het vanaf de van Spaenstraat terug richting de Kalfjeslaan. Voetgangers kunnen gebruik maken van het voetpad aan de overzijde.

Voor fietsers worden voorzieningen getroffen, zodat zij veilig de werkzaamheden kunnen passeren. De rijbaan wordt hiervoor versmald. De werkzaamheden duren tot februari .

Ouverture

In verband met werkzaamheden is de Ouverture afgesloten ter hoogte van het viaduct A9 van vrijdag 3 november 21.00 uur t/m zaterdag 4 november 06.00 uur. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Beneluxbaan en de Oranjebaan. Voetgangers en (brom)fietsers worden omgeleid via de Keerpuntweg. Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden op: www.amstelveen.nl/wegwerkzaamheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.