Na enthousiaste reacties van de try-outs in de Herfstvakantie speelt Theater Kwikstaart nu op zondag 5 november om 14.30 uur de première van de voorstelling ‘Dwars door het Beton’ voor iedereen van 4 jaar en ouder.  

Door liedjes, spel, poppenspel en animatie maakt het publiek de verhuizing van Flora mee. Na afloop mag het publiek op het podium alle decor en techniek bekijken.

Groen

Het verhaal is dat Flora verhuist naar een lege nieuwbouwwijk vol droog bouwzand waarin niets groeit of bloeit. Haar vriendje Camiel geeft Flora gelukkig wel een mooie plant mee. Met haar nieuwe dierenvrienden worm, bij en kikker komen zij erachter dat de nieuwe wijk van Flora niet geschikt is voor de natuur: Hier moet iets gebeuren. Tijd voor een groene make-over dus.

Flora en haar dierenvrienden gaan over tot actie en veranderen het kale huis in een prachtige groene omgeving, vol met planten en dieren. Toeschouwers zien in live animatie vanuit het niets planten tegen de muren groeien, gras omhoog komen en het leven in de tuin ontstaan.

Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of 0206350439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.