Omdat de zorg zit te springen om medewerkers wordt donderdag 9 november van 16.00 tot 19.00 uur een ‘banenmarkt’ gehouden in het personeelsrestaurant van Ziekenhuis Amstelland.

Mensen kunnen dat volgens het ziekenhuis de sfeer daarvan proeven en toekomstige collega’s ontmoeten.

Rondleidingen

Er zijn stands met informatie en ook rondleidingen door het ziekenhuis over verschillende afdelingen om zo kennis te maken met de omgeving alle vragen te kunnen stellen. De banenmarkt is geschikt voor mensen die al in de zorg werken, maar ook voor wie zich wil laten omscholen en voor net afgestudeerden. ‘Als je als ouder flexibel wil zijn en in de zorg wil werken, laat dat je zeker niet weerhouden. Ook een 0 urencontract behoort tot de mogelijkheden’, zegt recruitment.

Operatieassistenten

Het ziekenhuis zoekt operatieassistenten, anesthesiemedewerkers, (gespecialiseerd) verpleegkundigen voor verschillende afdelingen, radiodiagnostisch laboranten en doktersassistenten voor diverse poliklinieken.
Ziekenhuis Amstelland neemt ook deel aan Bedrijven In Zicht. Zo kan men geheel vrijblijvend zien wat er speelt en een antwoord op de vragen men heeft.

Aanmelden kan via recruitment@zha.nl, 020 755 6417/6418 of bedrijveninzicht.com. Kijk ook op de website werkenbijziekenhuisamstelland.nl voor alle vacatures.

6 REACTIES

  1. Dat de zorg zit te springen om medewerkers, dat er veel te weinig huisartsen zijn, dat er honderdduizenden sociale woningen te weinig zijn, dat het blauwtongvirus in Nederland verreweg het meest om zich heen grijpt, dat lucht, water en bodem vervuild zijn met ziekmakende stoffen, dat het klimaat opwarmt, dat de natuur verschraalt en biodiversiteit dus achteruit holt, dat .. etc etc, dat heeft allemaal te maken met funest neoliberaal overheidswanbeleid, nationaal en internationaal.

    En toch winnen neoliberalen verkiezingen. Eigenzucht en kortzichtigheid regeren ons land en de wereld. Dat kan niet goed aflopen.

  2. Je kan nog zo veel banen aanbieden als je wilt, maar als hun jouw kop niet bevalt word je niet aangenomen. Mooie mensen hebben meer succes in het leven en betere banen. Met de groeten van Darwin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.