Welzijnsorganisatie Participe zoekt vrijwillige chauffeurs om mensen naar de dagbesteding te rijden, opdat zij elkaar daar kunnen ontmoeten.

De dagbesteding biedt een dagprogramma met activiteiten afgestemd op wat een ieder graag wil en kan. De ‘ontmoetingsgroep’ komt samen in Wijkcentrum Middenhof, volgens de organisatoren midden in de wijk, waar ook veel andere activiteiten plaatsvinden en bezoekers komen.

‘Leuk’

Vrijwillige chauffeur Arthur brengt met veel toewijding en plezier de mensen van en naar de ontmoetingsgroep. Na zijn pensionering wilde Arthur graag iets doen voor de maatschappij. Hij gaf zich op als vrijwillige chauffeur voor de ontmoetingsgroepen. “Leuk om te doen en je helpt er écht de mensen mee”, zegt hij.

Bijrijder Joke is als vrijwilliger aan de slag gegaan als bijrijder en vertelt: ”Als bijrijder en sfeermaker bel ik de mensen op vlak voordat we er zijn en zorg ik voor het helpen met in- uitstappen waar dat nodig is. Na de dood van mijn man wilde ik meer vrijwilligerswerk doen. Het voelt zo goed om te doen en ik ben zelf ook onder de mensen.”

Team

Ter uitbreiding van het team is Participe Amstelland dus op zoek naar vrijwillige chauffeurs om de deelnemers van de Ontmoetingsgroep Amstelveen te vervoeren naar Wijkcentrum Middenhof. Ook zoekt de organisatie  bijrijders.

Informatie over de twee verschillende vrijwilligersfuncties (en bij interesse invullen van het formulier) op: www.participe-amstelland.nu. Of mail naar m.vankesteren@participe.nu ; die neemt dan contact op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.