Uiteraard weer zonder de media te informeren zijn burgemeester Tjapko Poppens en wethouder Frank  Berkhout (Jeugd en Onderwijs) woensdag in de klas van kinderburgemeester Milanka op de basisschool “De Zwaluw’ in Nes aan de Amstelgeweest.

Over de gesprekken met de leerlingen en wat zij belangrijk vinden, deel de gemeente niets mee.

Traditie

 Zij beloofden dat in het beleid van de bestuurders mee te nemen. Het schijnt een traditie te zijn de klassen van de kinderburgemeester te bezoeken. Milanka herhaalde wat ze eerder zei dat ze meer avontuurlijke speeltuinen wil, waarmee trouwens wethouder Floor Gordon al bezig is, en dat het pesten eindelijk ophoudt. Kinderen in haar klas willen graag een extra schommel op het schoolplein en een hek zodat de voetbal niet steeds in de sloot komt. Overigens is pesten van medeleerlingen ook in Miranda’s wel eens voorgekomen. “Want wat jij een grapje vindt, kan iemand anders verdrietig maken”, zegt de gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.