De zogeheten éénmansrevue ‘No ponies’ van Alex Klaasen staat woensdag 8 november in Schouwburg Amstelveen. Het is een show die het midden houdt tussen een musical en cabaret.

Na zijn vorige programma’s Showponies en Snowponies is Alex Klaasen weer alleen, omndat hij daar naar zijn zeggen behoefte aan had.

 

Bonte stoet

Even niet dat gehinnik om hem heen en constant dat paradepaardje moeten uitgangen, zegt hij. Een momentje voor Alex dus. ‘No ponies – Een éénmansrevue’ is een voorstelling in de lijn van Showponies 1, 2 en Snowponies. Ook dit keer zal er weer een bonte stoet aan kleurrijke types de revue passeren, er wordt uiteraard weer belachelijk veel gezongen, van opera tot akoestische zingende zaag. En ook zal Alex in zijn eentje alle hoogtepunten uit het klassieke ballet repertoire vertolken. Zonder hulp.  Website: www.alexklaasen.nl / www.moretheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.