De Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) heeft een nieuwe directeur. Per in november treedt daar Charles Rijgersberg als zodanig in dienst. Hij volgt Darshan Sloot op die haar functie per 1 januari neerlegt, om voor zichzelf te beginnen. Zij is tien jaar directeur van de OA geweest en werkte daar al voor die tijd. Rijgersberg zegt dat ondernemers hem altijd geïnspireerd, hebben wegens hun en passie.

Betrokken

Hij heeft volgens het bestuur van de vereniging een brede zakelijke achtergrond en was onder meer verkoop directeur voor Tommy Hilfiger. “Mijn belofte naar de ondernemers, gemeente en andere betrokkenen is: Bereikbaar, Betrokken en Betrouwbaar,” zegt hij. Zijn ‘brede zakelijke achtergrond’ verkreeg hij vooral via vele veel banen die hij had in vooral de marketing.

Geen twee Darshan

Vicevoorzitter Jeroen Franken van de OA zegt dat het bestuur uit diverse sollicitanten kon kiezen. “Wij beschouwen dit dan ook als een signaal dat we er als OA goed opstaan, als betrokken en actieve organisatie en als mogelijk toekomstig werkgever”, zegt hij. “Wij zochten geen tweede Darshan, haar persoonlijke invulling van het OA directeurschap is uniek en ongekend.”

Volgens hem is Rijgersberg een ‘gedreven teamspeler’ die goed kan balanceren tussen bewezen concepten en frisse nieuwe ideeën en benaderingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.