Het hele jaar, tot einde december dus, duren de werkzaamheden aan de Bovenkerkerweg. De Burgemeester Wiegelweg blijft beschikbaar voor verkeer. Voor verkeer uit Westwijk adviseert de gemeente via de Hammerskjöldsingel richting de Beneluxbaan te rijden. De Nesserlaan blijft gedurende de werkzaamheden beschikbaar voor het verkeer. NTC de Kegel, Bistro Nice! en het Grand Hotel  Amstelveen e.d. zijn niet bereikbaar met de auto via de normale route. Deze locaties zijn te bereiken via de Bouwerij en de brug bij het NTC.

In verband met een reconstructie van de rijbaan en het fietspad is de Machineweg tot en met vrijdag 13 oktober afgesloten voor al het verkeer.

Omleiding

Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Amsteldijk Noord – Kalfjeslaan – Kostverlorenweg en via de Amsteldijk Noord – Oostermeerweg – Bankrasweg. (Brom)fietsers en voetgangers worden omgeleid via de Amsteldijk Noord – Kalfjeslaan – De Aanloop – Machineweg Mp. De percelen tot en met de waterzuiveringsinstallatie zijn bereikbaar vanaf de Bankrasweg. De overige percelen zijn bereikbaar via de Amsteldijk Noord

Beneluxbaan

In verband met het aanbrengen van een transportleiding over de Beneluxbaan ter hoogte van het viaduct A9 zijn zowel die als de Ouverture in de nacht van vrijdag 13 oktober 20.00 uur tot en met zaterdag 14 oktober 07.00 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De Keerpuntweg blijft dan wel open voor verkeer, maar er wordt wel gewerkt met verkeersstops (max. 15 minuten). Verkeersregelaars begeleiden voetgangers en fietsers langs de werkzaamheden.

Omleiding Beneluxbaan en Ouverture: Via de Oranjebaan, Burgemeester Boersweg, en Laan van Langerhuize.  (Brom)fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van het fietspad langs de Keerpuntweg en Ouverture.

Reservenacht: mochten de werkzaamheden door onvoorziene omstandigheden niet gereed zijn, is een reservenacht gepland van zaterdag 14 oktober 20:00 uur t/m zondag 15 oktober 07:00 uur.

Weekendafsluiting A9

Van vrijdag 6 oktober 20.00 uur t/m maandag 9 oktober 05.00 is de A9 in beide richtingen afgesloten tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. Het verkeer wordt in deze periode omgeleid via de A10. Toerit 4 (Ouderkerk a/d Amstel), toerit 5 (Stadshart) en toerit 6 (Aalsmeer) zijn het gehele weekend wel geopend voor verkeer richting Badhoevedorp en Schiphol. Toerit 4 (Ouderkerk a/d Amstel) is op zaterdag 7 en zondag 8 oktober van 07.00 tot 20.00 uur geopend voor verkeer richting Utrecht / Almere.

Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden op:  www.amstelveen.nl/wegwerkzaamheden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.