De Britse een roots reggae zanger Chezidek (foto) treedt zaterdag 18 november op in P60. Hij is bekend van zijn hitsingles Call Pon Dem, Can’t Hear Must Feel, Inna Di Road, All My Live en Leave De Trees.

Zijn eerste nummer één hit Leave De Trees op het Our Promotion label belandde op de BBC Top 10 dancehall chart.

Evenementen

Sindsdien trad hij op bij grote evenementen zoals Magnum Sting, Teen Splash, Dancehall Jam Jam, Bob Marley Tribute en Tribute to Peter Tosh, Rebel Salute en Western Consciousness. Hij werd uitgeroepen tot beste nieuwe artiest door de Jamaica Federation of Music and Affiliated Artiste voor Middlesex.

Chezidek’s album Inna Di Road werd geproduceerd door Bobby “Massive B” Konders en uitgegeven door Greensleeves Records in september 2007. Call Pon Dem van zijn album Inna Di Road is te horen op het Massive B Sound-systeem (station) in Grand Theft Auto 4 en het verschijnt ook op de officiële GTA IV-soundtrack.

Dit concert is een samenwerking tussen Poppodium P60 en ZenSocial Productions.

Kaarten zijn beschikbaar via: https://p60.nl/chezidek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.