Omdat in Amstelveen zo langzamerhand veel Iraniërs wonen, die in sommige kerken de diensten bezoeken, is er nu een Bijbel in de Farsi-taal. Daarmee wordt sinds kort een Bijbelstudie voor gehouden voor mensen die Farsi spreken.

Elke twee weken op dinsdagavond komt een kleine groep bijeen in de Immanuëlkerk aan De Ruyschlaan 147.

Deelnemers

Dat meldt ‘Geloven in Amstelveen’, een samenwerkingsverband van (een deel van) de kerken. Het is nu eenmaal goed te lezen, te bespreken en te bidden in de taal van je hart, vindt de organisatie, die overigens graag nieuwe Farsi-talige mensen welkom heet. “Ken je iemand binnen jouw kerk die hieraan zou willen deelnemen? Stuur het graag door”, zegt Geloven in Amstelveen tegen kerkmensen. Meer informatie en opgeven bij Lars Grijsen, voorganger van de Stadshartkerk via: lars@stadshartkerk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.