In de Week van de Ontmoeting (tot nu toe bekend als de Week van de Eenzaamheid), van 28 september tot en met 6 oktober, houdt Amstelring Inloop en Dagbesteding diverse workshops. Dichter bij huis is de Dagbesteding Groenelaan, die een High Tea organiseert voor bewoners en zorgmedewerkers uit de buurt.

Men vindt de Dagbesteding Groenelaan aan de Helpende Hand 9. De high tea wordt gehouden op dinsdag 3 oktober van 15.00 tot 17.00 uur.

Proeven

De Dagbesteding Groenelaan is bestemd voor kwetsbare ouderen, maan iedereen in de buurt kan tijdens de high tea komen om er de sfeer te proeven. “Mensen kunnen  een praatje maken met bezoekers en teamleden onder het genot van een hapje en een drankje”, zegt de organisatie. “Op deze wijze kunnen mensen hun naasten of cliënten goed adviseren als zij behoefte hebben aan meer sociale contacten.” Amstelring is vooral gericht op Amsterdam.

Foto: Paardenburg

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.