Het lijkt goed te gaan met de zogenaamde ‘rommelroute’ in Bovenkerk, die zaterdag 16 september wordt gehouden.  Al bijna honderd deelnemers hebben zich aangemeld.

“We hadden eerlijk gezegd op vijftig gerekend”, zegt Chris van den Helder, een van de organisatoren.

Ideeën

De route is bedoeld om de dorpsbewoners nog meer met elkaar in contact te laten komen is volgens hem gelukt. ‘Vooral omdat er superleuke ideeën worden gemeld om de verkoop op te vrolijken.’ Het wordt een dag vol verassingen voor de dorpsgenoten en bezoekers, zegt Van den Helder. Op een rommelmarkt bieden bewoners in voortuinen of garages hun overbodige spullen tweedehands te koop aan.

 IJs

De in Bovenkerk bekende ijscoman Lex gaat met de nostalgische ijskar door het dorp. En Mieke, bekend van allerlei activiteiten, is ook te vinden op de rommelroute. Voor de muzikale omlijsting zorgt onder meer een ‘echte volkszager’, meldt de organisatie. De dag wordt ondersteund door Bewonersplatform Bovenkerk en Amstel Idee.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.