De fototentoonstelling ”Door de Lens van Bewoners” over de geschiedenis van het Stadshart is sinds 26 juli tot vandaag door 350 mensen bezocht. De gemeente noemt dat ‘overweldigend’ en ziet er reden in voor verlenging tot en met vrijdag 6 oktober in.

De historische foto’s, die een beeld geven van hoe het ooit was (met Plein 1960) en hoe langzaam het Stadshart groeide, zijn aangeleverd door inwoners van Amstelveen.

InZicht

Ze zijn allemaal te zien in het informatiecentrum Amstelveen InZicht, boven de bibliotheek aan het Stadsplein. Het centrum biedt informatie over de verbreding van de A9, in samenwerking met Rijkswaterstaat, en het Stadshart. Over beide maakten Amstelveners foto’s. Die geven een tijdsbeeld over de laatste zestig jaar.

Deel van week

Amstelveen InZicht is open op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur. Op de eerste zaterdag van de maand is het ook ’s middags open. Het belevingscentrum bevindt zich aan Stadsplein 103.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.